Warme, winterse gerechten
Koude winteravonden zijn bij uitstek geschikt om extra gezelligheid op tafel te toveren. We stellen u enkele warme, winterse gerechten voor ide we gerust durven bestempelen als hartverwarmende ‘comfort food’.
Taart met champignons, verse kruiden en Passendale
Ingrediënten voor 4 personen:
|
Bereiding:
|
Geroosterde herfstgroenten op bladerdeeg
Ingrediënten voor 4 personen:
|
Bereiding:
|
Kalfskoteletten op grootmoeders wijze
Ingrediënten voor 4 personen:
|
Bereiding:
|
Crème brûlée met wortel en mandarijn
Ingrediënten:
|
Bereiding:
|
Nog meer inspiratie?
Deze recepten komen uit het boek Kook! Recepten voor elke dag. Deel 1 Warm en winters, een handig boek met 75 haalbare, eerlijke recepten van stoofpotten, soepen, ovenschotels en andere lekker warme, winterse gerechten. Een bron van inspiratie, ongeacht je een hobbykok, een foodie of iemand die gewoon elke dag een lekkere, gezonde hap op tafel wil zetten.
Kook! Warm & Winters verscheen bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts, 168 p.,ISBN 9 789089 311597, ? 19,95.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier