
Klassiekers met drie sterren
In ‘Geert Van Hecke goes Classic’ geeft de driesterrenchef een eigenzinnige interpretatie van zijn favoriete klassiekers. Een voorsmaakje.
Stoofvlees met Brugse Zot
Ingrediënten voor 4 personen:
|
![]() Bereiding:
|
Paling in ’t groen
Ingrediënten voor 4 personen:
Voor de palingkruiden: 500 g kruiden: spinazie, peterselie, dragon, salie, basilicum, munt, kervel Let op: de hoeveelheid dragon, salie en munt mag maar een vijfde zijn van de andere kruiden |
![]() Bereiding:
|
Pannenkoeken Suzette
Ingrediënten voor 4 personen:
Voor het suikerlaagje
Voor de saus
Voor de vulling
Voor de rolletjes
|
![]() Bereiding:
|
Nog meer inspirerende klassiekers?
‘Geert Van Hecke goes Classic’ is een uniek kijk- en leesboek dat voor het eerst een portret weergeeft van de mens achter de chef. Geert geeft in dit boek bovendien een eigenzinnige interpretatie van zijn favoriete klassiekers uit de Belgische keuken. Daarnaast selecteerde hij ook de lekkerste recepten van de menukaart van zijn resutaurant De Karmeliet (3 sterren) en Bistro Refter (een hedendaagse brasserie met topgerechten aan een klantvriendelijke prijs). Interviews met de chef geven zijn persoonlijke visie op koken, zijn liefde voor het vak, zijn passie voor kunst en zijn leven buiten de keuken weer.
Dirk De Mesmaeker tekende het verhaal van de chef op. Heikki Verdurme zorgde voor de vele schitterende foto’s.
Geert Van Hecke goes Classic, uigeverij Linkeroever, 240 p. 15 x 28,5 cm, ISBN 978-90-5720-371-8, ? 34,95.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier