© Efteling

Efteling zoekt 65 jaar herinneringen

Op 31 mei 2017 bestaat de Efteling 65 jaar.Propte jij als kind ook je zakken vol papiertjes om Holle bolle Gijs te verwennen? Legde je minutenlang je oor op de paddenstoelen om naar de zachte muziekjes te luisteren? Of keek je al van verre uit naar het hoofd van Langnek dat regelmatig boven de bomen uitstak? Dan is de Efteling op zoek jnaar jouw verhaal.

Ter gelegenheid van het jubileumjaar gaat de Efteling op zoek naar persoonlijke herinneringen van bezoekers aan het attractiepark, hotel, vakantiepark, theater of golfpark. De meest bijzondere herinneringen zullen centraal staan bij de 65e verjaardag, bijvoorbeeld in een boek, een museumtentoonstelling of op posters.

Veel bezoekers hebben de afgelopen jaren hun herinneringen al met de Efteling en de rest van de wereld gedeeld. Zo plaatste bijvoorbeeld Samarinda Stevens op Facebook foto’s van haar zoon door de jaren heen in de Efteling. Ze schreef erbij: “We hebben zoveel meegemaakt in de Efteling tijdens onze fantastische bezoeken. Onze zoon meet zich al jaren bij de meetpaal van De Vliegende Hollander. We hebben elke keer bij het meten een foto gemaakt. Ik vind het super om m’n kinderen letterlijk te zien opgroeien in de Efteling.”

Iedereen die een mooie herinnering heeft en die wil delen met de Efteling, kan dat doen op www.efteling.com/65jaar. Via de website kunnen komende maanden alle herinneringen in de vorm van verhalen, foto’s of filmpjes worden ingestuurd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content