Advertorial

“Begeleiding door een ervaren modeprofessional levert een echte tijdwinst op”

E5 biedt de diensten van een Personal Shopper aan om u te helpen de perfecte outfit te vinden. Béatrice, 47 jaar, proefde van de ervaring. Bekijk hier het videoverslag.

Béatrice is secretaresse en zoekt momenteel een job. Ze is ook mama van drie kinderen. Ze heeft met andere woorden weinig tijd voor zichzelf, en al helemaal niet om te gaan shoppen. Nochtans vindt ze dat ze de leeftijd heeft bereikt om haar kleerkast te herzien. “Ik ben op zoek naar een outfit die zowel comfortabel als elegant is. Ik wil eens iets anders dan de basic combinatie van een jeans met een T-shirt. Zodra ik echter een winkel binnen stap, ben ik verloren in het aanbod. Ik vind nooit tijd voor mezelf.”

Nadat ze met een grote glimlach wordt ontvangen door Personal Shopper Sandra, volgt Béatrice de modeprofessional langs de rekken van de e5-winkel. Sandra luistert naar de voorkeuren en wensen van Béatrice en leidt haar naar outfits die geschikt zijn voor haar lichaamsbouw. Ze hangt de kledingstukken op een kledingrek. Béatrice heeft de indruk een echte Pretty Woman te zijn!

De klassieke outfit

Met de losse blouse, zwarte broek en zwart-witte mantel opteert Sandra voor een tijdloos silhouet. De zwarte broek is een basisstuk. Deze is bovendien extra aangenaam om te dragen dankzij de stretchstof. “Ik vind het goed dat de zwarte broek gecombineerd wordt met een losse blouse voor een vrouwelijker silhouet. Deze combinatie kan ik elke dag dragen en is zowel comfortabel als elegant”, reageert Béatrice.

Béatrice probeert een roze mantel.
Béatrice probeert een roze mantel.

De casual outfit

Een witte blouse afgewerkt met een elastiek, een slim jeansbroek en een roze mantel: aan deze combinatie zou Béatrice zelf nooit gedacht hebben! Hieruit blijkt nog maar eens de expertise van de Personal Shopper van e5. Ze helpt de mensen om los te komen van hun gewoontes en nieuwe dingen te proberen.

De Personal Shopper helpt de mensen om los te komen van hun gewoontes en nieuwe dingen te proberen.

“Ik draag nooit flashy kleuren in de winter. Ik draag meestal basisstukken in neutrale kleuren, vooral zwart en wit. Sandra heeft me ervan overtuigd dat roze me goed zou staan. Ik heb haar vertrouwd en heb er geen spijt van!” En terecht, deze mantel is perfect om een basic outfit op te vrolijken.

De getailleerde jurk

Met de jurk in elektrisch blauw maakt Béatrice gegarandeerd een goeie indruk, of het nu voor een professionele afspraak, een etentje met vrienden of een romantisch avondje uit is. Belangrijk zijn natuurlijk de accessoires: een handtas, enveloptas of aangepast juweel. Ook deze outfit zou Béatrice zelf nooit geprobeerd hebben. “Uit gemak draag ik vaker een broek dan een jurk. Ik zou ook nooit deze blauwe kleur durven kiezen. Maar de stof in imitatiedaim bevalt me heel erg. Ze is perfect voor dit seizoen.”

Zonder de raad van Sandra zou Béatrice de jurk in een maatje groter genomen hebben. Ze bekent dat ze wel vaker deze reflex heeft, om haar vetrolletjes te verbergen. “Sandra heeft me overtuigd om een kleinere maat te proberen. Ze zei me dat de jurk anders wat ‘zakkerig’ zou lijken. Ook daar had ze gelijk in.”

Het laatste woord

Béatrice: “Normaal ga ik alleen shoppen en dat vind ik echt vervelend. Hier wordt men begeleid door een ervaren modeprofessional die betrouwbare raad geeft. Dat levert echt een tijdwinst op. Ze heeft me telkens de juiste combinaties getoond. En aangezien ze heel goed haar assortiment kent, ging dat heel snel. Ideaal voor als men wat gehaast is.”

Zin om ook persoonlijk advies te krijgen tijdens een gratis sessie met een Personal Shopper ? Maak nu uw afspraak.