Advertorial

“Dit voelt bijna als een beloning”

Inge Briels, kwaliteitsverantwoordelijke bij Delhaize en gehuwde mama van een zoontje van 8, wist op twee jaar 24 kilo kwijt te raken. Met het oog op een nakend feestje, maar ook om zichzelf eens in de watten te leggen, maakte ze een afspraak met een Personal Shopper bij e5. “Zo benieuwd wat dit gaat opleveren!” Bekijk hier het videoverslag.

Het is een goedlachse Inge die op maandagochtend de e5-winkel in Lokeren binnenstapt. Binnenkort gaat deze jonge moeder een B&B uitbaten en breken er drukke tijden aan, maar deze voormiddag is nog even exclusief voor haar. Personal Shopper Melissa komt haar tegemoet. Bij een kopje koffie bespreken beide dames wat Inges verwachtingen zijn en hoe ze zich doorgaans kleedt. “Ik kies nogal vaak voor sportieve en casual kledij, genre jeans en trui, maar vandaag mag het wat chiquer.”

Inge en Personal Shopper Melissa bekijken samen de collecties.
Inge en Personal Shopper Melissa bekijken samen de collecties.

Dat treft, de feestcollectie is net binnen. Melissa neemt Inge op sleeptouw door de winkel en troont haar mee naar de collecties die passen bij haar leeftijd. “Zelf ben ik nogal een controlefreak, maar hier laat ik me met plezier leiden. Ik laat me volledig verrassen door de visie van de Personal Shopper”, vertelt Inge. “Overigens, als grote twijfelaar kan ik de snelheid en kordaatheid waarmee Melissa kledingstukken uit de rekken plukt alleen maar benijden”, lacht ze.

Melissa houdt halt bij een smalle zwarte pantalon en een ruimvallende bloes in warme tinten. Omdat Inge net is afgevallen, neigt ze meer naar aansluitende kleren, maar ze wil de combinatie een kans geven: “Het is goed eens gezien te worden door de ogen van een ander, zeker als die van een professional zijn.” Inge trekt het gordijn van het pashokje dicht en komt even later enthousiast tevoorschijn. “Dit is echt prachtig. In het winkelrek vond ik de bloes veel te wijd, maar bloezend in een strakke broek is het effect grandioos. Ik ben nu helemaal overtuigd van Melissa’s kunnen.”

Het is goed eens gezien te worden door de ogen van een ander, zeker als die van een professional zijn.

Melissa geeft Inge nog een nauwe zwarte jurk en een wijde broek met topje mee. Het zwarte kleedje zit Inge als gegoten. “Dit voelt bijna als een beloning. In een broek en trui valt het veel minder op dat ik behoorlijk afviel, maar hier komt dat wel tot zijn recht.” Intussen zit Melissa niet stil, ze toont Inge hoe ze met de juiste ketting of armband de outfit nog feestelijker kan maken. Kers op de taart is echter de wijde broek in combinatie met een recht topje. “Ik had zoiets nog nooit eerder gepast. Goed dat Melissa me blijft stimuleren om dingen uit te proberen. Ik voel dat ze niet per se wil verkopen maar dat ze mijn persoonlijke stijl wil vooruithelpen. Dat apprecieer ik enorm. Voor mij was dit een 100% positieve ervaring. En, niet onbelangrijk: Melissa stelde me volledig op m’n gemak. Toch waardevol als je je op onbekend terrein begeeft.”

Ook zin gekregen in zo’n persoonlijke sessie met een Personal Shopper? Maak snel uw gratis afspraak.