© Getty Images

Ga je Kerstmis en Nieuwjaar op een andere manier vieren?

Nieuwjaar in Wenen

Mijn man en ik trekken van 29 december tot 2 januari naar Wenen om er opnieuw Nieuwjaar te vieren na de coronajaren. Ongeveer acht jaar geleden waren we hier tijdens de kerstperiode. Nu herhalen we dit eens met Nieuwjaar. Het is er betoverend mooi en super gezellig. Op oudejaarsavond organiseren ze daar een speciaal Silvesterpfad met drank- en eetkraampjes en animatie allerhande. Een leuk idee om de feestdag eens anders te beleven.

Nicky Budts

Samenzijn primeert

Bij mij primeert de gezelligheid en het kunnen samenzijn met de kinderen en kleinkinderen. Daar hoeven geen uitgebreide, dure maaltijden bij. Een glaasje bubbels kan zeker wel. En voor de rest gezellig bijeenzitten. Die momenten zijn onbetaalbaar. Crisis of geen crisis.

Paul Van Herck

Genieten

Zoals altijd zullen we ook dit jaar volop de eindejaarsfeesten vieren, zonder enige financiële beperking. Ik zou trouwens niet weten waarom. Zolang we gezond blijven, houden we van feesten, cadeautjes en gezelschap. Ik schrik soms wel van de kosten, maar tegelijkertijd vind ik ook dat het maar één keer per jaar Kerstmis en Nieuwjaar is. Dus genieten we volop!

Willy C.

Commentaar? Een suggestie? Informatie die je met andere lezers wil delen? Deze pagina’s zijn er voor jou. Aarzel dus niet om ons te contacteren via redactie@plusmagazine.be of per brief aan Plus Magazine, Raketstraat 50, 1130 Brussel. Je brief kan worden ingekort. En op jouw vraag, vermelden we enkel je initialen.

Ga je Kerstmis en Nieuwjaar op een andere manier vieren?
© Getty Images

Welke yogavorm kiezen

Voor veel mensen brengt yoga evenwicht in hun leven. Ik heb het ook een paar keer geprobeerd, maar de houdingen die je moet aannemen en de oefeningen zijn te moeilijk voor mij. Zo kan ik niet lang op een yogamatje zitten, daar moet je erg soepel voor zijn... Bestaat er een meer softe vorm van yoga? Of gelijkaardige alternatieven in die aard, die makkelijker zijn om uit te voeren?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content