Op de man af

In de rayon van de mannenproducten vinden we in september een hoop nieuwigheden. Parfums, crèmes, sticks voor de ogen, scheerschuim en -gel... in schoonheid opnieuw aan het werk!

Gelaatsverzorging

nLiftend en hydraterend, verstevigend én met antirimpelwerking. Vita Lift, het nieuwe verjongingsproduct van L’Oréal is voor ’s morgens én ’s avonds (euro15,99).

nNatuurlijk en zeer doeltreffend is de verzorging Rituals, nu ook voor mannen. Face 3, 4 en 5: een hydraterende lotion met bamboe-extract, een gezichtscrème en een verzorging voor rond de ogen (vanaf euro17,90).

En verder: de verzorging Tom Robinn met o.a. een gel tegen veroudering en een serum tegen wallen onder de ogen. Nu ook in België te verkrijgen (0499 26 29 28).

Scheren

Met dubbele actie, voor baard én huid, Rêve d’hom-me van Clarins. Het maakt de huid klaar om te scheren en bezorgt de opperhuid een verjongend effect. Niets belet om het na het scheren opnieuw aan te brengen! (euro41)

Philips en Nivea for Men slaan de handen in elkaar om het hydraterend scheren te creëren: een scheermes met 3 koppen met een lotionvulling die wordt geactiveerd door een simpele druk op de knop (vanaf euro99,99 + euro7,99 voor de vulling).

En verder: Loewe Advanced Technology, met hydraterende stick, lotion, gel en scheermousse – Soin apaisant après-rasage Payot Homme, zonder alcohol (euro26,50).

Parfums

Narciso Rodriguez For Him, met muskus, bevat een uitgebreid gamma: van toiletwater tot geparfumeerde olie, van deodorant tot aftershave. Een ultramoderne noot van varen speelt op drie muskusakkoorden: bloemen, bos en amber. Dit alles in een monolithische flacon in het grijs (euro53 – 50 ml).

n Colonia Intensa van Acqua di Parma verleidt door zijn citrusgeur op een hart van mirte en alsem en een fond van bos en leder. Een mooi tijdloos parfum van François Demachy voor LVMH (euro60,72 – 50 ml).

En verder: het parfum Bugatti, een mythische naam voor een zeer energieke geur – Story van Paul Smith – Tokyo by Kenzo.

Targets

nDe omtrek van de ogen tekent zich steeds duidelijker af. Wat ertegen te doen? Breng verschillende keren per dag een Mag Stick van Nivea aan. Het voelt aan als een ijsblokje. Zalig! (euro16,50)

U blinkt graag figuurlijk uit door uw humor, maar liever niet letterlijk in uw gezicht? Gebruik de Oil Control Towelettes. Lab series maken ze voor u! (euro26,30 voor 10 doekjes)

En verder:Masque détoxifiant matifiant Dior Homme Dermo System, een tot tweemaal per week (euro38,18).

Info: in de parfumerie, behalve Acqua di Parma 02 642 26 27 – L’Oréal in de winkelketens – Philips/Nivea for Men in elektrozaken – Rituals concept store, Schrijnwerkersstraat Antwerpen (03 227 53 43) www.rituals.com, Vichy in de apotheek.

Virginie Draelants

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content