Slank met de glimlach

De producenten hebben het duidelijk begrepen: alleen aangename behandelingen houden we op lange termijn vol. In tegenstelling tot vroeger streelt de huidige generatie gels, crèmes en patches onze zintuigen met puur genot.

Met pleisters en plakkers

Heel erg praktisch: deze producten brengt u op uw huid aan en u hoeft er u verder niet meer om te bekommeren. Zij doen de rest...

Onze keuze

Voor een strakke buik: Patch Superflat van Jeanne Piaubert verdeelt de bestanddelen (cafeïne en andere vetverbrandende substanties) efficiënt. Tweemaal per week gedurende een uur een pleister aanbrengen en ook de vetbandjes van meneer smelten weg (euro 75 voor 10 – foto 1).

Voor een supersnel resultaat: Patch System van Yves Rocher werkt binnen de 14 dagen, zonder massage. De crème verstevigt en bevordert de doorstroming. De Effectieve Afslankgel concentreert zich op de plaatsen waaraan u wilt werken, net als de Afslankstick (resp. euro 20,90 en 21,90).

Goed om te weten Breng de gel aan onder de navel als het probleem zich rond de buik situeert en erboven als het product moet inwerken ter hoogte van de maag.

In geuren en kleuren

Hoe ongelooflijk het ook klinkt, ook geuren en smaken kunnen afslanken.

Onze keuze

Smaakt heerlijk: Sveltadraineur van Daniel Jouvance doet ons afslanken dankzij steenbreek en blaaswier (rijk aan jodium). Om een hele dag door te drinken, aangelengd met water (euro 19 voor 15 zakjes – foto 2).

Ruikt lekker: Body Creator van Shiseido was het eerste afslankingsproduct dat geurextracten gebruikte om vet te verbranden. Nu is er Body Creator Aromatic Bath Essence. Enkele druppels met pompelmoes-venkelgeur in het badwater, diep ademhalen en... uw lichaam begrijpt de boodschap meteen: weg met die kilootjes (euro 30 voor 250 ml)!

Goed om te weten Aangezien dit product geen opwekkende bestanddelen bevat, kunt u het perfect ’s avonds gebruiken.

Natjes en droogjes

Dikke benen of voeten zijn vaak te wijten aan het vasthouden van vocht. De oplossing? Een vochtregulerende crème.

Onze keuze

Ontzwellend: Aqua Control van Bikini, de nieuwe lijn van Dior, zou je een ‘eetlustremmer voor vetcellen’ kunnen noemen. Het product bevordert de bloedcirculatie en verhindert het ontstaan van vetcellen. Daarna voelt u licht als een veer (euro 43,50).

Drainerend: Oeno-B Aquadrainant van Oenobiol in een geconcentreerde formule: twee pilletjes om twee maanden, elke dag bij de maaltijd in te nemen (euro 23,50 voor 60).

Goed om te wetenVerzorgingsproducten gebruiken alleen volstaat niet om snel af te vallen. Voldoende bewegen en veel (mineraalwater) drinken hoort erbij.

Glad en zacht

De adipocyten, dit zijn de vetcellen die we zo graag kwijtspelen, kunnen tot 60 keer groter worden dan hun normale volume. Ze vormen dan hardnekkige cellulitisbobbeltjes. Haast elke vrouw heeft er last van! En in 68 % van de gevallen krijg je ze met een dieet niet weg (bron: Vichy). In plaats van bij de pakken te blijven zitten, zochten wij voor u de nieuwste anticellulitis-producten uit.

Onze keuze

Vetverslinder: Bikini Celluli-Diet van Dior is een diep inwerkende essentiële spray die vetcelletjes ‘verslindt’ (euro 43,50 – foto 5).

Totale actie: Phyto-Sculpt van Sisley doet niet alleen de vetcellen smelten maar gaat ook de vorming ervan tegen en beperkt hun grootte (euro95).

Paradepaardje: er ging vier jaar onderzoek aan vooraf, maar het resultaat mag er zijn: het nieuwste product van Vichy heet Liposyne. Dankzij gingko, escine en cafeïne stimuleert het de versmelting van vetten terwijl ook het opslaan van suikers wordt tegengegaan (euro23,45 – foto 3).

Vol energie: Met Body Performance van Estée Lauder zouden uw bips in vier weken 1,2 cm minder moeten meten en na acht weken zou uw cellulitis met een derde geslonken moeten zijn (euro43,48 – foto 4).

Een maatje minder: om uw lichaam weer in vorm te brengen en uw huid te verbeteren: Body Modelling van Roc. Met retinol en cafeïne (euro25,95 – foto 6).

Driedubbele actie: het serum Agelogic Minceur van Guinot laat vetkussentjes smelten en werkt vetten en giftige stoffen weg (euro 51,50).

Goed om te weten Om een sinaasappelhuid aan te pakken kunt u uzelf elke dag een massage geven: met vooral verticale, cirkelende en afwisselend knedende en rollende bewegingen. n

Info: in de parfumerie, behalve Daniel Jouvance 070 22 28 24, Guinot 02 648 80 95. Oenobiol, RoC en Vichy in de apotheek. Yves Rocher in de winkels van het merk.

A Virginie Draelants

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content