
Viskoekjes met venkelsla
4 personen ? 45 minuten
Voor de saus ? 2 kl mosterd ? 4 el mayonaise ? 2 el verse room ? oe kl paprikapoeder
Voor de viskoekjes ? 900 g zalm, in blokjes ? 2 lente-uitjes, fijngehakt ? 2 eieren, losgeklopt ? sap van oe citroen ? 3 kl mosterd ? 2 el water ? oe kl paprikapoeder ? oe kl cayenne-peper ? 150 g paneermeel ? olijfolie ? peper en zout
Voor de sla ? 1 venkel, in plakjes ? oe witte kool, in repen ? 1 el verse koriander ? sap van oe citroen ? olijfolie ? peper en zout
1. Roer alles voor de saus in een kom.
2. Doe het paneermeel op een bord en mix alles voor de koekjes grof in een blender.
3. Rol 12 balletjes van het mengsel, druk ze zachtjes plat, haal ze door het paneermeel en bak ze goudbruin.
4. Meng alles voor de salade in een kom en serveer met de koekjes en de saus.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier