Wie zoekt die vindt

Clara Notebaert

Middelstraat 25

8647 Noordschote

% 051 54 43 92

Berlina Janssen

Rue de la Sambre 5

6250 Pont-de-Loup

% 071 39 56 74

Robert De Keyser

Chemin des Sangliers 7

6940 Barvaux

% 0494 17 35 30

Fam. Rillaert

Esdoornstraat 11

1502 Lembeek

Robert Kiek

Hof van Riethlaan 32

2640 Mortsel

Claudine Van Haute

Zesseptemberlaan 27

9000 Gent

Stedelijke Cultuurraad Mesen

Vierkoningenstraat 12

8957 Mesen

patrickocolson@hotmail.com

Maurice Van Hoof

Wijngaardstraat 9

2800 Mechelen

% 015 41 08 66

mvhoof@skynet.be

Jeannine Verheijden

Lindenhofstraat 23

3500 Hasselt

% 011 31 11 67

Drie grachten

Kan iemand me helpen het boek Drie grachten van Marcel Corvilain te vinden? Of is er een lezer bij wie ik het kan ontlenen (teruggave verzekerd)!

Doopkleedjes

Al jaren droom ik van een verzameling doopkleedjes. Ik heb nog maar vier stuks en daarom durf ik deze oproep doen. Wie nog een doopkleedje heeft liggen en er verder niets mee doet, zou er mij overgelukkig mee maken. Nog leuker wordt het voor mij als u er een foto kunt bijvoegen van het kind dat in het kleedje gedoopt werd.

Oude printer

Indertijd heb ik een Commodore 64 gekocht. Ik heb er zelf vele programma’s voor geschreven en daarom blijf ik deze goede oude ‘computer’ gebruiken, want die programma’s zijn niet compatibel met hedendaagse pc’s. Helaas is de printer stuk en niet meer te herstellen. Nieuwe printers kan ik niet meer op de Commodore aansluiten want ze hebben allemaal een scart-aansluiting (met 20 pinnen). Is er iemand die nog ergens een oude (maar werkende) printer met een aansluiting met één pin heeft liggen? Het zou me heel hard helpen!

Voor een goed doel

Ik geef les aan het vierde leerjaar van de lagere school. Sinds kort verzamelen we nieuwe Artis-puntjes (met de twee bogen) om educatieve boeken en cd-roms voor onze leerlingen te kunnen kopen. Hartelijk dank aan iedereen die ons helpt!

Leon Uris

Al geruime tijd zoek ik het boek Milan 18 van Leon Uris. Ik vergoed graag de kosten!

Acteurs & co gezocht

We zijn een amateurtoneelvereniging in Gent en zoeken toffe mensen die ons team willen versterken. Zowel acteurs en actrices als technici, helpers en souffleuses zijn welkom. Ervaring is niet echt nodig, enthousiasme wel!

Kiezerslijsten Mesen

De Eerste Wereldoorlog heeft onze gemeente Mesen grotendeels vernietigd en alle inwoners zijn toen ook gevlucht. Ons documentatiecentrum doet nu een wanhopige poging om oude documenten opnieuw bijeen te krijgen. Wie kan ons helpen aan kiezerslijsten van Mesen van vóór 1914 (fotokopieën zijn ook welkom)? Onze hoop is gevestigd op nakomelingen van de mensen die in 14-18 uit Mesen zijn weggevlucht. Ook andere oude documenten omtrent ons stadje (doodsprentjes, affiches, prentkaarten...) zijn zeer welkom. We hebben ruilmateriaal.

Allemaal militaire politie!

Ik weet het, MP’s waren indertijd niet geliefd. Toch willen we een reünie organiseren met de klas 1958-59 van de militaire politie. De foto van dit peloton werd in het park van Tervuren genomen tijdens onze opleiding als MP KROO. Rechts staat chef Lecointre. Als u zich herkent, geef me dan a.u.b. een seintje.

Don Camillo

Binnenkort vieren mijn ouders (82) hun diamanten bruiloft en ik zou ze willen verrassen met alle Don Camillo-films met Fernandel. Ze zijn daar verzot op. Jaren geleden hebben we die films opgenomen, maar de tapes zijn ernstig beschadigd geraakt. Hebt u één of meer Don Camillo-films op video? Dan wil ik ze graag laten kopiëren (alle kosten worden vergoed). Wie kan me helpen?

A Ludo Hugaerts

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content