Advertorial

Een designsofa die comfortabel zit? Het kan!

Design of comfort? Bent u op zoek naar een nieuwe sofa, dan kent u het dilemma ongetwijfeld. Tot nu toe waren designzetels namelijk lang niet altijd comfortabel en hadden comfortabele zetels niet bepaald een designlook. Dankzij de zetels van Stressless hoeft u die keuze gelukkig niet meer te maken.

Wie nog nooit het comfort van Stressless heeft gevoeld, kan zich deze ervaring gewoonweg niet inbeelden! Het Noorse bedrijf is al meer dan 50 jaar een expert in comfortabele meubelen, en intussen kent iedereen hun relaxfauteuils met geïntegreerde of aparte voetensteun wel. Naast het revolutionaire systeem dat de hoek van de zitting aanpast aan de kleinste beweging, hebben ze nu ook elektrische modellen. Hightech én design!

Een ware revolutie in uw woonkamer

Naar aanleiding van de grote vraag nam het merk de Franse ontwerper Sylvain Joly en zijn ingenieursteam onder de arm om zijn aanbod beter af te stemmen op wat vandaag speelt bij zijn klanten. En dit alles zonder in te boeten aan comfort en kwaliteit. De fauteuil Stressless Emily is hiervan een perfect voorbeeld. Op nauwelijks twee jaar tijd heeft die de Stressless Windsor, al twintig jaar dé bestseller van het merk, van de troon gestoten! Deze fauteuil is volledig elektrisch. De hoofdsteun, rugleuning én voetensteun kunnen dus elektrisch regelbaar worden gemaakt. Een droom voor wie houdt van hedendaags design, maar voorlopig nog op niet veel comfort moest rekenen.

Een designsofa die comfortabel zit? Het kan!

Superieur comfort

De sofa’s zijn ontworpen als aanvulling op het relaxassortiment en hebben een harmonieuze vorm die naadloos in moderne én klassieke interieurs past. Denk maar aan de nieuwe modellen Stressless Stella en Ella. De sofa Stressless Mary met zijn zachte rondingen en soepele, knusse bekleding is ook ideaal om ’s avonds gezellig te cocoonen. Net als bij de Stressless Emily zijn de hoofdsteun, rugleuning en voetensteun elektrisch regelbaar. Het woord ‘comfort’ heeft nog nooit zo goed bij een sofa gepast.

Een designsofa die comfortabel zit? Het kan!

Moduleerbaar design

Het vloeiende, strakke design van de sofa Stressless Emily past bij elk interieur. De zachte kussens zijn onweerstaanbaar uitnodigend en laten u helemaal tot rust komen. De hoofdsteunen kunt u elektrisch wegvouwen of verstellen, wat het geheel nog lichter maakt. Naast een elektrisch verstelbare sofa kunt u uw woonkamer ook verfraaien met een grote of zeer grote chaise longue voor twee personen, een centrale module of een eindmodule. Dankzij die elementen hebt u alles bij de hand. Bijzonder handig, zeker als u bezoek hebt. Of gebruik ze als lage tafel voor wat hapjes of een laptop. De armsteunen bestaan in brede uitvoering en zijn volledig personaliseerbaar. Leder of stof, u hebt keuze uit een ruime waaier aan kleuren voor een design dat bij u past. Stressless heeft het goed begrepen: na alles wat we de afgelopen maanden hebben meegemaakt, is de woonkamer een echte leefruimte geworden.

Een designsofa die comfortabel zit? Het kan!