Advertorial

Feestelijke look © Klingel

Feestelijke kleding bij Klingel

Bij Klingel vindt u de mooiste mode voor de komende feestdagen. Onze ruime collectie feestelijke kleding omvat diverse stijlen, dus er is altijd een outfit in uw smaak bij. Als lezer van Plusmagazine kunt u een complete outfit t.w.v. 150,- winnen! U leest er alles over onderaan het artikel.

De maand december is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Of u nu kerst en oudejaarsavond thuis met familie en vrienden of ergens anders viert, u wilt er natuurlijk op uw mooist uitzien. Dat vraagt om een outfit met een feestelijke uitstraling. Dit hoeft zeker niet altijd een jurk te zijn; een mooie pantalon met een chique blazer kan ook een fraaie basis vormen voor een schitterende glamour look. Voor feestelijke kleding geldt dat de kwaliteit van de gebruikte materialen erg belangrijk is. Niet voor niets worden vaak stoffen als satijn en fluweel gebruikt. Kleding van deze stoffen heeft een prachtige glans en oogt daardoor bijzonder feestelijk en luxueus.

Wat kleur betreft, is er een heel scala aan mogelijkheden. Traditioneel wordt vaak voor zwart gekozen, maar er zijn natuurlijk meer opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van bordeauxrood? Dit is een warme en diepe kleur die bij uitstek geschikt is voor de feestdagen. Heel leuk is het om uw outfit helemaal in één tint te houden. Hiermee creëert u een prachtig, intens effect. De trends voor 2019 laten behalve bordeauxrood ook veel donkerblauw en groen zien. Beide kleuren kunnen eigenlijk door iedereen worden gedragen en doen het erg goed tijdens de decemberfeesten.

Klingel outfit
Klingel outfit© Klingel

Om er op uw mooist uit te kunnen zien, is de juiste pasvorm uiteraard ook van groot belang. Het is dan goed om te weten dat de mode van Klingel een uitstekende pasvorm heeft. Ook heeft Klingel een uitgebreid matenaanbod: onze maten lopen van maat 38 tot en met maat 56. U hoeft dus beslist niet maat 38 te hebben om er deze feestdagen fantastisch uit te zien! Houd bij de keuze van uw outfit rekening met uw figuur. Wilt u het accent op uw decolleté leggen? Kies dan voor een jurk of top met een diepe V-hals. Is uw taille uw sterke punt, ga dan voor een look waarbij uw middel extra benadrukt wordt.

Als u nog niet zoveel ervaring heeft met online kleding kopen, loont het zeker om eens bij Klingel rond te kijken. Bij Klingel shopt u uw feestelijke kleding veilig en vertrouwd. U heeft altijd de mogelijkheid om een artikel kosteloos terug te sturen als het toch niet bevalt. Heeft u behoefte aan advies? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, onze medewerkers helpen u graag.

Bekijk onze complete collectie op: www.klingel.be/ en vind uw perfecte look.

WEDSTRIJD: WIN EEN COMPLETE OUTFIT T.W.V €150