Advertorial

Slipcursus: 5 shoptips voor sexy en comfortabel ondergoed

Een lade vol kanten slipjes en toch draag je het liefst die ene katoenen onderbroek. Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om te investeren in meer ondergoed dat goed zit én er mooi uitziet. Hierop moet je letten!

Sexy versus comfy

De meeste vrouwen maken een onderscheid tussen sexy en comfortabele lingerie. De eerste categorie zit vol niemendalletjes uit kant die enkel op dates en Valentijn uit de kast gehaald worden. Verleidelijk, maar in veel gevallen ook verstikkend. De tweede categorie bevat degelijke katoenen onderbroeken die misschien al een beetje versleten zijn. Gerieflijk, maar niet bepaald aantrekkelijk.

Hoog tijd om op zoek te gaan naar slips die comfortabel én sensueel zijn met onze tips:

1. Alles begint bij de materiaalkeuze. Katoen is zonder twijfel het meest comfortabel, maar ook met andere huidvriendelijke materialen als linnen, hennep of lycra zit je goed.

2. Speciale avond? Kies eens voor een andere kleur van je favoriete slip in plaats van de witte of huidskleurige variant, of ga voor de zwarte uitvoering afgewerkt met kant, en vergeet geen bijpassende beha.

3. Een hoge taille is niet alleen gemakkelijk, maar ook flatterend. Kies wel voor de juiste maat: te kleine onderbroekjes die kruipen waar ze niet kruipen mogen en te grote slips die afzakken, kunnen je dag verpesten.

4. Als je je ondergoed op de juiste manier wast, blijft het langer mooi. Sorteer op kleur en lees de wasvoorschriften op het label. Katoenen slipjes was je op max. 60 graden, maar meestal is 40° genoeg.

5. Laat je onderbroeken aan de lucht drogen. Dat is beter voor het milieu, voor je elektriciteitsrekening én voor de vorm. De droogkast kan delicate stoffen en elastieken verpesten.

3+1 bij sloggi

Dringend nood aan nieuw ondergoed? Dan hebben we goed nieuws want bij sloggi geldt één maand lang 3+1 gratis! Van 13 november tot en met 13 december krijg je bij aankoop van 3 onderbroeken de vierde voor niets. De actie loopt in alle winkels en online op het aanbod voor dames en heren. Voor jezelf heb je de keuze uit een breed aanbod van sloggi; van de iconische Maxi tot de klassieke Tai en de sportievere Midi en Hipster. Zo voel jij je straks elke dag comfy én sexy.

De actie loopt t/m 13 december 2020. Het laagst geprijsde artikel is gratis. Ontdek jouw dichtstbijzijnde winkel of online shop hier.

Slipcursus: 5 shoptips voor sexy en comfortabel ondergoed