Advertorial

Thuis printen voor je fotoalbum

Vind je het ook zo jammer dat familiefoto’s nog maar zelden worden gebundeld in fotoalbums? Dan is nu het moment gekomen om daar verandering in te brengen! HP maakt het afdrukken van foto’s in hoge resolutie goedkoper dan ooit. Meer nog, je kan nieuwe inktpatronen gewoon aan huis laten leveren.

Kostbare herinneringen bewaar je liever niet op een smartphone. Geeft toe, op zo een klein schermpje zien familie- en vakantiefoto’s er lang niet zo mooi uit als in een echt fotoalbum. Een van de belangrijkste redenen waarom we zo weinig digitale foto’s in hoge resolutie afdrukken, is de hoge kostprijs van (kleuren)inkt voor je printer. Zeker wanneer je beelden in hoge resolutie wil afdrukken, in al hun pracht en in levendige kleuren, kan de rekening fors oplopen. Maar dat is verleden tijd, want je hoeft je niet meer blauw te betalen om mooie herinneringen een vast plekje te geven.

Vanaf 99 cent per maand

HP Instant Ink, een unieke printformule van HP, biedt je de kans om tot 70 procent te besparen op de inktkosten van je printer. Wat is er dan wel zo uniek? Je koopt geen inktpatronen meer, maar neemt een abonnement op een printplan waarvan de prijs afhangt van het aantal pagina’s dat je afdrukt. Concreet: voor 15 afgedrukte pagina’s per maand betaal je amper 99 cent, 50 pagina’s per maand kosten 2,99 euro, 100 pagina’s per maand 4,99 euro. Wat het printplan niet enkel “anders” maar ook “voordelig” maakt, is het feit dat je evenveel betaalt voor een paginagrote foto in felle kleuren als voor een afgedrukte pagina met 20 tekstregels. Jawel, 1 pagina is 1 pagina. Als je goed hebt opgelet, snap je dat je daar enorme winst mee kunt boeken.

Flexibele abonnementsformule

Geen idee hoeveel je print? Geen probleem. Je kunt je HP Instant Ink-abonnementsformule op elk moment aanpassen of opzeggen, zonder wijzigings- of annuleringskosten. Als je niet al je pagina’s gebruikt, neem je ze automatisch mee naar de volgende maand. Als je meer pagina’s print dan je had gepland, dan koop je gewoon extra pagina’s. Dat gaat allemaal zeer vlot en eenvoudig. Wil je het saldo van je printplan even checken, dan moet je inloggen in de HP Smart-app. Op het dashboard van de HP Smart-app zie je hoeveel pagina’s je tijdens de lopende maand geprint hebt. Kortom, je weet op elk moment precies waar je aan toe bent en je hebt je budget perfect in de hand.

Niet meer naar de winkel

Geen idee hoeveel inkt er nog in je printer zit? Ook geen probleem. Voor je zonder inkt dreigt te vallen, krijg je automatisch nieuwe originele HP cartridges aan huis bezorgd. Je slimme HP-printer geeft online een seintje wanneer je inktvoorraad bijna uitgeput is en bestelt zelf nieuwe cartridges. Je komt dus nooit zonder te zitten. En je hoeft nooit meer naar de winkel voor inkt.

Als je de luxebehandeling wilt, méér dan printen zonder zorgen, dan kan je instappen in HP+ (waar HP Instant Ink deel van uitmaakt). Dan krijg je er een hoop slimme en gebruiksvriendelijke extra features gratis – voor een periode van 24 maanden – bovenop. Met Mobile Fax bijvoorbeeld kan je via je telefoon veilig een huurcontract, medische documenten of contracten faxen. Een aanwinst zijn de Smart Apps, een reeks tools en features om documenten en scans vlot te bewerken. Zo kan je onder andere boeken op een professionele manier scannen: je vlakt gebogen pagina’s af, verwijdert storende markeringen of perforaties en bundelt de pagina’s in één bestand. Daar heb je dus echt geen diploma informatica voor nodig.

Is je printer geschikt voor HP Instant Ink en HP+?

De meeste HP-printermodellen zijn geschikt voor HP Instant Ink. De nieuwste HP-printermodellen met een ‘e’ in de typenaam ondersteunen HP+.

Om je aan te melden voor HP Instant Ink heb je nodig:

1. Een HP printer die geschikt is voor deze service.

2. Een internetverbinding met je printer.

3. Een geldig e-mailadres.