175 organisaties geven zondag startschot van nieuw cultuurseizoen

Plusmagazine.be Onlineredactie

Zondag 25 augustus pakt Cultuurmarkt Vlaanderen uit met een reuzegrote infomarkt en optredens op 23 locaties in de Antwerpse binnenstad. Van aan het station tot aan de Schelde vind je inspiratie om je agenda voor het hele jaar te vullen.

Op de infomarkt presenteren 175 culturele organisaties uit Vlaanderen en Brussel wat ze vanaf september in petto hebben. Op de podia krijg je een voorsmaakje van concerten, theater-, musical-, dans- en comedyvoorstellingen. Er is een leesplein en 13 musea zijn gratis open.

Programma met previews

Tijdens de Cultuurmarkt proef je van wat cultuur je het komende seizoen te bieden heeft. Korte toonmomenten laten je kennismaken met theater, musical, klassiek, jazz en comedy.

Op de Meir, Groenplaats, Grote Markt en het Steenplein zijn er diverse infomarkten. Ideaal om inspiratie op te doen voor een leuke uitstap met familie of vrienden. Bij veel organisaties kan je met korting tickets voor concerten en voorstellingen kopen of deelnemen aan wedstrijden. Je kan deelnemen aan percussieworkshops en genieten van een tweedehandsboekenmarkt, concerten, dansoptredens en performances. Alle standhouders van de infomarkt vind je op cultuurmarkt.be.

Infomarkt per genre:

  • Theater & Musical op de Groenplaats
  • Musea, Erfgoed & Literatuur op de Meir & Wapper
  • Muziek, Cultuurcentra en Film op de Grote Markt, Kaasrui
  • Vorming, Dans en Circus op het Steenplein

Zondag 25 augustus 2019 van 11.00 tot 18.00 uur. Ontdek het programma op http://www.cultuurmarkt.be/

Partner Content