Fietsen op het ritme van muziek

Leen Baekelandt
Leen Baekelandt Journaliste Plusmagazine.be

Pomp je banden op en smeer je kuiten in want... zondag is het O’velo. Voor de zevende keer op rij worden de trappers in beweging gebracht tijdens een unieke muzikale fietstocht. Dit jaar verken je verborgen parels in de idyllische regio Wortegem-Petegem/Oudenaarde.

De 25 km lange muzikale fietstocht O’velo bevat maar liefst veertien concertlocaties waar heerlijk opzwepende, maar even goed intieme muziek weerklinkt. Aantrekkelijke locaties ook! Van een authentieke cichoreifabriek over rustieke boerderijen, kerkjes en een archeologische site tot een cisterciënzerabdij. De concerten duren ca. 30 minuten en worden telkens driemaal herhaald, zodat je op eigen tempo kunt fietsen. O’velo staat garant voor een dag gezelligheid voor de hele familie.
Dit jaar betovert ‘O’velo’ je in de pittoreske streek rond Oudenaarde en Wortegem-Petegem. Fiets langs groene en spectaculaire sites, laat je meeslepen door heerlijke muziek op verbluffende domeinen, en picknick tussen verborgen natuurparels, zoals het Park Liedts: een prachtige, rustige oase, geïnspireerd op de Engelse tuinkunst met haar wandelpaden en waterpartijen. De route start aan The Outsider in Oudenaarde en neemt je mee door Ename, Moregem en Petegem-aan-de-Schelde. Je waant je ongetwijfeld in de Provence, tussen de uitgestrekte, geurende velden ...

Praktisch

1 ticket voor meer dan 30 concerten! Je ticket kost ? 21 voor volwassenen en ? 2 voor kinderen < 14 jaar en omvat:
? een bewegwijzerd, prachtig fietsparcours van 25 km
? meer dan 30 concerten op 14 unieke locaties tussen 11 uur en 18.30 uur
? een trendy zadelhoesje
? het dagprogramma met uurschema, fietsroute en concertinformatie
Zondag 21 september 2014, start vanaf 11 uur aan The outsider, Donkvijvers Oudenaarde.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content