Armband brengt verloren gelopen kinderen weer bij ouders

Reisbijstandsverlener Mondial Assistance heeft een internationale weglooparmband voor kinderen gelanceerd. De armband Mondial Assistance Kids moet verloren gelopen kinderen snel met hun ouders herenigen.

De weglooparmband wordt na aankoop op het internet geactiveerd. Tijdens de registratie vullen de ouders contactgegevens en medische informatie over hun kinderen in. De unieke ID-code op de armband koppelt die gegevens aan het kind. Wanneer een kind tijdens een uitstap of op reis verloren loopt, moet een omstander die het kind vindt naar het telefoonnummer op de armband bellen. Dankzij de ID-code weet Mondial Assistance over welk kind het gaat, waarop alles in het werk kan gesteld worden om de ouders en het kind te herenigen. De centrale van Mondial Assistance is dag en nacht bereikbaar en staat de beller in 17 talen te woord.

De reisbijstandsverlener houdt ook contact met de betrokken politiediensten en Child Focus. De armbandjes zijn in drie verschillende opdrukken te verkrijgen: een Bumba-bandje voor de allerkleinsten, Piet Piraat en Mega Mindy voor de oudere kinderen. De weglooparmband kan via mondial-assistance.be of bij reismakelaars en reiskantoren aangekocht worden.

Armband brengt verloren gelopen kinderen weer bij ouders

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content