De 2006 Beaufortrally van Plus Magazine

Net als drie jaar geleden organiseert Plus Magazine ook deze keer een lezersrally langs de meest opvallende kunstwerken van het Beaufortproject. Tot begin augustus krijgt u de kans om onze rally in uw eigen tempo na te rijden en misschien een artistieke verwenprijs te winnen.

n Onze 2006 Beaufortrally brengt u langs twaalf van de meest in het oog springende kunstwerken en locaties van de tentoonstelling. Het antwoord op de vragen kunt u vinden als u het kunstwerk goed bekijkt en eventueel wat informatie over de kunstenaar opzoekt in de folder of in de meer uitgebreide tentoonstellingsgids. Een tip: een verrekijker meenemen kan helpen!

n De bedoeling is dat u onze rally in uw eigen tempo narijdt met eigen vervoer, met de kusttram of met de fiets. Bij de vragen vermelden we telkens de afstand tussen de locatie en de dichtste halte van de kusttram. Alleen het eilandje van Zhan Wang aan de Zwinmonding ligt niet op wandel-afstand van een halte.

n Om in aanmerking te komen voor een prijs moet u acht van de twaalf vragen juist beantwoorden. U hoeft dus niet per se alle locaties te bezoeken, al blijft dat natuurlijk wel de leukste optie.

n Hoewel Beaufort Outside nog te bezichtigen blijft tot 1 oktober ( Beaufort Inside tot 3 september), sluiten wij onze rally af op 10 augustus 2006. Ten laatste op die dag moeten we uw inzending ontvangen (zie Uit het wedstrijdreglement, pag. 126).

Een feestelijke slotavond op 26 augustus

Zaterdagavond 26 augustus wordt het feestelijke slot van onze rally. In het PMMK (Museum voor Moderne Kunst aan Zee) in Oostende maken we de winnaars bekend en reiken we de prijzen uit. De winnaars worden hierop uitgenodigd samen met 60 andere lezers die minstens acht vragen correct hebben beantwoord (elke uitnodiging geldt voor 2 personen). Ze krijgen een rondleiding door de tentoonstelling Beaufort Inside en een feestelijke slotdrink.

Wat u kunt winnen:

n 5 x 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen, telkens in een klassehotel in één van de kustgemeenten.

n 5 x 1 minibeeldje van de olifanten ontworpen door de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Andries Botha (een van de blikvangers van 2006 Beaufort, op het strand van De Panne). Waarde: euro 45 per beeldje.

n 5 x 1 catalogus van 2006 Beaufort. Dat is een fraai kunstboek geworden en heeft een waarde van euro 30 per stuk.

n 5 x 1 exemplaar van de Ku(n)stgids 2006 Beaufort. Ook na de tentoonstelling kunt u hiermee leerrijke wandel- en fietstochten ondernemen aan de kust. Waarde: euro 5 per stuk.

Ludo Hugaerts

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content