Arlo Pro 3 SmartHub, 599 euro © Arlo Technologies, Inc.

Hightech onder de kerstboom

Ze zijn praktisch, nuttig, ze zorgen voor meer comfort of ze zijn gewoon leuk. Kortom: ze zijn de ideale kerstgeschenken. Zo maak je iedereen blij met kerst.

WIE IS DAAR?

Binnen of buiten, het maakt niets uit: de twee bewakingscamera’s van dit systeem installeer je waar je maar wilt. Ze zijn waterdicht en sturen hun beelden naar je smartphone of tablet. Het ingebouwde alarm kan je via de app manueel inschakelen of het slaat automatisch aan wanneer het een beweging of geluid detecteert.

LANGE ADEM

Tot 14 dagen autonomie! Noem het gerust een buitengewone prestatie voor een smartwatch. Ze is prettig om te gebruiken en beschikt over een helder oled-scherm. Zo kan je makkelijk je sportactiviteiten, je slaap en je gezondheid opvolgen, je mails en WhatsApp-berichten lezen,... Met ingebouwde microfoon en luidsprekertjes.

HELEMAAL DRAADLOOS

Een geconnecteerde luidspreker, maar dan eentje zonder stroomkabel, zodat hij echt draagbaar is. Via je wifi maakt deze luidspreker deel uit van je multiroominstallatie, maar je kan hem wel overal meer naartoe nemen, in elke kamer en zelfs in je tuin. Vertrek je op vakantie of ga je op de barbecue bij vrienden? Hij werkt ook met bluetooth.

ALTIJD FIT

De eerste versie van het populairste geconnecteerde horloge was al een groot succes. Maar de tweede versie heeft nog meer troeven. De nieuwe Fitbit is tot op 50 m diepte waterdicht, heeft innoverende functies om je slaap en gezondheid te monitoren, je hartslag te meten, meldingen te ontvangen,... Meer dan vijf dagen autonomie.

MAG HET WAT LUIDER?

Deze draadloze koptelefoon voor mensen met gehoorverlies kan met twee toestellen tegelijk verbinding maken: je tv en je smartphone, of tablet en je hifiketen... Zo kan je op elk gewenst volume luisteren zonder iemand te hinderen. De instellingen regel je rechtstreeks op je koptelefoon. Tot acht uur autonomie.

SFEERVERLICHTING

Ze lijkt op een ouderwetse gloeilamp, maar laat je niet misleiden door de gloeidraad: dit is een heuse geavanceerde ledlamp. Ze geeft veel licht, is zuinig én geconnecteerd. Er komt geen enkel accessoire bij kijken, want je schakelt de lamp aan of uit en regelt haar intensiteit met je smartphone of tablet.

WAAR IS BLACKIE?

Een kleine sensor – 15 gram – die je aan de halsband van je hond of kat bevestigt. En een app op je smartphone of tablet waarmee je de bewegingen van je huisdier kan volgen. Meer is er niet nodig om te weten waar blackie of minoes rondwaren. Je kan zelfs veiligheidszones instellen die je waarschuwen wanneer je geliefde beest het te ver gaat zoeken.

EEN TOETS DIE TELT

Deze smartphone met handige klep richt zich vooral op senioren. En hij is uitgerust met een speciale WhatsApp-toets. Makkelijk als je in contact wil blijven met de kinderen, de kleinkinderen en de omgeving!

VIRTUEEL DRUMMEN

Een drumstel neemt wel wat ruimte in, maakt veel lawaai en kost een flinke noot. Maar je kan het ook vervangen door dit geconnecteerde systeem. Vier sensoren die je aan de drumsticks en je schoenen bevestigt, staan in verbinding met een app, zodat je op zowat elk oppervlak kan trommelen. Jij hoort de echte drumgeluiden in je koptelefoon, maar je buren horen niets. Voor je het weet ben je de nieuwe Ringo Starr of John Bonham.

Huawei Watch GT 2 46 mm, 249 euro
Huawei Watch GT 2 46 mm, 249 euro
Sonos Move, 399 euro
Sonos Move, 399 euro
Fitbit Versa 2, 200 euro
Fitbit Versa 2, 200 euro
Thomson WHP6309BT Senior 4-in-1, 119 euro
Thomson WHP6309BT Senior 4-in-1, 119 euro
Philips Hue Single Filament bulb, 20 euro
Philips Hue Single Filament bulb, 20 euro
Invoxia Pet GPS Tracker, 119 euro
Invoxia Pet GPS Tracker, 119 euro
Emporia TouchSmart, 130 euro
Emporia TouchSmart, 130 euro
Senstroke, 219 euro
Senstroke, 219 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content