MILL HILL DOORNBOOM 2 2460 KASTERLEE WWW.MILL-HILL.BE

Mill Hill

De bekende mixoloog Manuel Wouters keerde terug naar zijn geboortedorp Kasterlee. Daar nam hij de 50 jaar oude tenniskantine met minigolfbanen, trampoline en ijskiosk over en verbouwde de zaak tot een restaurant in countryclubstijl met wijn- en cocktailbar en gelateria. Het voormalige clubhuis kreeg een façade van eik en een chique en warme inrichting. De verlichte bar met brede toog, de zwarte wijnkast en de open keuken zorgen voor de gepaste ambiance om in een ontspannen sfeer te tafelen. De keuken staat onder auspiciën van de 21-jarige Stien, zijn nicht. En de ijsmakerij is het domein van neef Wolf. Er worden eersteklas producten gebruikt en de porties zijn ruim. Bereidingen die in de smaak vielen waren: tempura van seizoengroenten met een sausje van yoghurt en bieslook (7,50 euro), aan het spit bereide Mechelse koekoek (22,50 euro) en de coupe Mill Hill van cornflakesijs en warme chocolade (7,50 euro).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content