Rimpel-remmers

Deze herfst worden de heren verwend. De grote cosmeticamerken brengen één na één hun productlijn voor mannen uit.

Er is niets mis met een flinke geut goede aftershave na het scheren.Alleen wil uw huid hiervan wel eens gaan uitdrogen. Een aangepaste hydraterende verzorging kan dat tegengaan. En als u er dan toch resoluut voor gaat, kiest u een product dat ook huidveroudering aanpakt. Twee vliegen in één klap!

7 Hydraterend ritueel Hydrateren en revitaliseren, dat zijn de kernwoorden in de nieuwste mannenlijn van Lancôme. Zo is er de Baume Velours après-rasage (euro 28,03), gevolgd door de Soin Hydratant Ressource, een product dat uw huid 24 uur lang comfortabel soepel houdt (euro 36,30). Om ook ’s avonds in de nodige versteviging te voorzien, is er de Soin Revitalisant Complet (euro 45,62 – foto 1). Prima voor een uitgeruste huid bij zonsopgang.

7 Herstellende planten Heel wat mannen vallen voor de klassiekers uit het gamma van Sisley. De Ecologische Emulsie bijvoorbeeld herstelt het evenwicht en beschermt. En de speciale balsem voor oogomtrek en lippen helpt tegen kraaienpootjes en vormt zo een ideale manier om uw spiegelbeeld ook de morning after recht in de ogen te durven kijken. Allebei met plantenextracten van voortreffelijke kwaliteit (resp. euro 63,50 en euro 61 – foto 2).

7 Schokbehandeling Nickel ontwikkelde een antiverouderingskuur met schokeffect en noemde ze Amuse-gueule. De kuur bevat 15 ampullen van 2 ml. U masseert ze zachtjes in, bij voorkeur op de meest gevoelige zones: slapen, mondomtrek en voorhoofd (euro 34).

7 BeschermendeenergieAge Rescues uit de Lab Series van Aramis pakt de huidveroudering aan en beschermt tegen agressieve omgevingsinvloeden. Gebruik dit product samen met Night Rescue, een gesofistikeerde nachtcrème die herstelt, beschermt, hydrateert en energie aanlevert (euro 40,99 – foto 3).

7 Actief duo De balsem en de hydraterende gel van Clarins Men werken samen en zijn dus dubbel zo efficiënt. Het principe is eenvoudig: breng ’s ochtends de gel aan. Die geeft een fris gevoel en dringt snel in de huid. ’s Avonds is het de beurt aan de balsem die, door zijn rijkere textuur, de huid de hele nacht van voedingsstoffen voorziet (euro 33 per product).

7 Hightech olijfblad 70 % van de mannen doet aan gelaatsverzorging. Voor Biotherm Homme is dat de aanleiding voor de lancering van Age Fitness, een verzorging die hightechnologisch onderzoek koppelt aan puur natuur. Moet er nog méér bio zijn (euro 40)? n

A Virginie Draelants

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content