Wandelen, fietsen, ontspannen

Vraag nu reeds de uitgebreide documentatie aan.

Meer info op www.plusmagazine.be

Wandelweekend De mooiste abdijen van België

17 tot 19 maart 2006 312 p.p.

Met het mooi gelegen hotel Beauregard als uitvalsbasis maken we prachtige wandelingen door het Ardense landschap en houden we halt voor een bezoek aan de mooiste abdijen van ons land (Maredsous, Orval, Ciney en Floreffe). Het spreekt voor zich dat deze uitstappen aangevuld worden met culinaire hoogstandjes begeleid door verrukkelijke trappistenbieren. Eveneens op het programma: bezoek aan de basiliek van Saint-Hubert en boottocht op de Maas. Een aanrader!

Paris à vélo

11 tot 13 augustus 2006 – 390 p.p.

Ontdek op een originele en sportieve manier het betoverende hart van Parijs! De begeleide rondrit Coeur de Paris neemt u – ver van alle drukte – mee door de tijd langs mooie pleinen, groene plekjes, kleine straatjes... De prachtige architectuur kunt u al fietsend bewonderen. Paris à vélo laat u het onbekende van deze wereldstad ontdekken!

Praag en het Boheemse woud per fiets

1 tot 6 juni 2006 – 615 p.p.

Op de heenreis naar Praag houden we halt in het bekende kuuroord Mariënbad voor een eerste fietstocht door het Boheemse woud. Daarna verblijven we 3 dagen op een boothotel in Praag voor een grondige verkenning van de stad per fiets. Op de terugreis houden we halt in Karlovyvaro waar opnieuw een fietstocht door het prachtige natuurlandschap op het programma staat. Toch hoeft u zeker geen geoefend renner te zijn om deze fietstochten aan te kunnen!

Wandelen in Ieper en omgeving

2 tot 6 oktober 2006 – 345 p.p.

Op 3 km van het centrum van Ieper – in een oase van groen – verblijft u in hotel Kasteelhof ’t Hooghe, gelegen langs de vroegere frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Onder begeleiding van een plaatselijke gids wandelen we langs de vele bezienswaardigheden in de nabije omgeving: de Last Post onder de Menenpoort, de Lakenhalle, het museum In Flanders Fields, de militaire begraafplaatsen... Gedurende deze week leert u heel wat bij over de Westhoek, het heuvelland en Ieper in het bijzonder.

Fietsen in De Panne

4 tot 8 september 2006 – 320 p.p.

De Westhoek is wellicht de verrassendste streek van toeristisch Vlaanderen. U vindt er een uitbundige mix van natuur en comfort, van authenticiteit en plezier, van cultuur en gezelligheid. Beboste heuveltoppen, de IJzervlakte, de polders, historische stadjes, knusse dorpen: stuk voor stuk nodigen ze uit tot leuke ontdekkingstochten. De Panne is de ideale uitvalsbasis om deze prachtige streek te verkennen.

Rugschool

16 tot 20 oktober 2006

Plaats en prijs nog te bepalen

Uw verblijf staat volledig in het teken van ontspanning, gezondheid en rugscholing. Onder professionele begeleiding leert u een correcte houding, de juiste bewegingen en rugvriendelijke oefeningen aan en maakt u kennis met nieuwe technieken (regeneratietherapie, Alexandertechniek, Buqi, tai-ji) om rugklachten te voorkomen.

Biking dinner Brugge

6 mei 2006 – 50

Al fietsend (± 30 km) gaat u op verkenning in Brugge en laat u zich culinair verwennen. Op verschillende locaties staat een heerlijk gerechtje en een verfrissend drankje voor u klaar zodat u op het einde van de fietstocht een volwaardig menu achter de kiezen hebt. U vertrekt omstreeks 16 uur en beëindigt het programma rond 22 uur.

Sneukeltoeren versus kunst aan zee

datum en prijs nog te bepalen

In het kader van Beaufort2006, de triënnale voor hedendaagse kunst aan zee, kunt u een fietstocht maken langs verschillende kunstwerken verspreid over 10 verschillende badplaatsen aan de Belgische kust. Langsheen het parcours krijgt u de kans om te ‘sneukelen en te proeven’ van locale lekkernijen. Nadien wordt u uitgenodigd op de nocturne van Beaufort2006 Inside in het PMMK te Oostende.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content