Nog verlegen om inspiratie voor uitstapjes?

Een klein, maar aardig zwaar boekje is dit. Geen wonder, want het staat ook bol van de ideeën voor uitstapjes naar en bezoekjes aan bijzondere plekken in ons land!

Geen zin om het vliegtuig te nemen of urenlang in de auto te zitten op weg naar een of andere bestemming in Europa? Dan kunt u naar hartelust in dit boek grasduinen, op zoek naar een uitstapje voor een of meer dagen. Liefst duizend staan er in, netjes verdeeld over Brussel en negen provincies: Waals- en Vlaams-Brabant hangen in dit boek immers innig samen.
Elke bezienswaardigheid is voorzien van een kernachtige uitleg en een korte verwijzing naar waar u meer praktische info kan vinden, doorgaans websites dus. Openingsuren, toegangsprijs en andere praktische info vindt u immers niet in dit boek. Maar dat is niet echt een handicap, gezien dat soort info vaak al van bij het verschijnen van zo’n gids gedateerd en niet meer van toepassing is.

1000 plekken die je echt gezien moet hebben. België – Santina De Meester, Paul De Moor, Sara Van Poucke & Joris Verbeure – uitg. Lannoo – isbn 9789401407465


Partner Content