Op verkenning in Midden-Limburg

“Je kunt een Limburger wel uit Limburg halen, maar Limburg nooit uit een Limburger”, schrijft Johan Veldeman in deze gids van Midden-Limburg. En dus liet hij zich door Bekende Limburgers door de regio Hasselt-Genk leiden.

Tekenaar Kim Duchateau voert in deze leuke gids een rij Limburgers aan die leuke adresjes, nostalgische herinneringen en grappige anekdotes in en over Midden-Limburg met u delen. Thuis-coryfee Leah Thys komt thuis in De Wijers en herinnert zich zowaar nog het plaatselijke woord voor lisdodde, journaliste Indra Dewitte stelt de mijnsite van Beringen aan u voor, Heidi Lenaerts eet zich een weg door de provincie, enzovoort enzovoort.
De verhalen geven de gids een persoonlijke toets, de kaartjes en praktische info zorgen ervoor dat hij ook praktisch blijft. En dan zijn er achteraan nog cadeaubonnen, die u bij een aantal adressen ook een extraatje aanbieden.
Midden-Limburg. Bekende Limburgers gidsen je door Hasselt en Genk – Johan Veldeman – uitg. Davidsfonds – isbn 9789059085510

Partner Content