Een uitzonderlijke belevenis in de natuur. © Morgane Bricard

Slapen in de natuur

Publireportage

Buiten slapen, in een andere wereld, op een andere manier: dat belooft een uitzonderlijke nacht! Op de top van een berg, in het hart van het bos of tussen de wolven: en wat als de natuur eens voor een nachtje de architect van je dromen werd?

Tête-à-tête met de dieren van het dierenpark van Sainte-Croix

Sainte-Croix.
Sainte-Croix.

Je zet je koffers neer in een enorm park met meer dan 1.500 dieren. Het dierenpark van Sainte-Croix laat avonturiers die van wilde dieren houden overnachten in originele onderkomens in de directe nabijheid van de dieren: een trappershut bij de poolwolven, de half ingegraven ‘Tanière’ bij de grijze wolven, lodges met uitzicht op de hertenvlakte, boomhutten boven het eiland van de ringstaartmaki’s, joerten met uitzicht op de steppenpaarden en de oerossen... Avonturen te over!

Meer info

Boven op de berg in de Auberge du Brabant

De Auberge du Brabant.
De Auberge du Brabant.© Tourisme Lorraine

De Auberge du Brabant komt al zijn beloftes van een ongerepte natuur na. Het uitzicht over de natuur van de hele vallei van La Bresse is adembenemend. En daar blijft het niet bij: het uiterst milieubewuste hotel zet zich sinds 2008 met hart en ziel in voor duurzame ontwikkeling en bezit de ISO 14001-kwalificatie (milieumanagementsysteem) en het label Ecoleader Goud (Tripadvisor). Reden genoeg om in alle rust te genieten van smakelijke streekgerechten uit de Vogezen en van het verrukkelijke uitzicht.

Meer info

Notre Dame de Bonne Fontaine, in het hart van de bossen van de Noordelijke Vogezen

Het Hotel Notre Dame de Bonne Fontaine.
Het Hotel Notre Dame de Bonne Fontaine.© Hôtel ND Bonne Fontaine

Het hotel ligt midden in een dennenbos en ontvangt al drie generaties lang wandel- en natuurliefhebbers. Op het programma: verkwikkende wandelingen, traditioneel tafelen, spa met zwembad... En als topper: de schoonheidsbehandelingen in de spa zijn gesponsord door twee biologische cosmeticamerken!

Meer info

Wellnessmoment in de Orée du Bois

Hotel Orée du Bois.
Hotel Orée du Bois.© M. Laurent / CRT Lorraine

Dit superknusse hotel ligt op een idyllische plek. Houd je van wellness, dan combineer je hier prima ontspanning met een bezoek aan de thermen Vittel die te bereiken zijn via het park naast het hotel. Het hotel heeft een eigen spa en verstrekt schoonheidsbehandelingen met producten van de cosmeticalijn Forê l’effet Vosges, gebaseerd op grondstoffen uit de bergen van de Vogezen (etherische oliën van calendula en arnica, daslook, blauwe bosbessen...).

Meer info

Onze selectie arrangementen in Lorraine vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content