Zinnenprikkelend zoete gerechten
Karamel maakt de zachtste groenten knapperig en de meest klassieke gerechten heerlijk zacht.
Jonge groentjes in een karameljasje
Voor 4 personen 20 minuten voorbereiding. Ingrediënten: 2 jonge wortelen (met loof), 200 g peultjes, 1 bundeltje lenteuitjes, 1 koffielepel roze bessen, 100 g suiker, peper, zout. |
Bereiding:
Succestips
|
Knapperige zalm met champignons en sojasaus
Voor 4 personen 15 minuten voorbereiding Ingrediënten: 1 koffielepel korianderzaad, 3 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels |
Bereiding:
Succestips
|
Gekaramelliseerd varkenshaasje met bieslook
Voor 4 personen 10 minutenvoorbereiding Ingrediënten: 1 varkenshaasje van ongeveer 600 g, 4 eetlepels vloeibare honing, 1 koffielepeltje roze bessen, 1/2 koffielepel peperbolletjes, 4 cl sojasaus, 1,5 eetlepel olie, 1 flink bosje bieslook, zout. |
Bereiding:
Succestips
|
Tatintaartjes van bladerdeeg en mango
Voor 4 taartjes 20 minuten voorbereiding Ingrediënten: 2 mango’s, 80 g boter, 100 g poedersuiker, 300 g bladerdeeg. |
Bereiding:
Succestips
|
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier