© Stockfood/Isopix

Confituurkoekjes

20 koekjes van 5 cm diameter (6 personen) ? 50 minuten + 15 minuten in de oven

? 100 g zachte boter ? 10 g vanille- en 100 g bloemsuiker ? 1 ei ? 250 g bloem ? 50 g hazelnootmeel ? confituur

1. Klop licht de boter op met suiker. Voeg het ei toe en klop verder. Voeg bloem en meel toe en bewerk tot een deegbal. Wikkel in en zet 30 minuten koel.

2. Verwarm de oven voor op 150°C. Rol het deeg uit op een oppervlak met bloem, tot oe cm en steek er vormen uit. Maak bij de helft een gat in het midden, laat de rest heel. Bak zo’n 15 minuten in de oven.

3. Laat afkoelen. Beleg de hele koekjes met jam en leg er de hemft met het gat op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content