Fris uit de koelkast

In de zomer hebt u drie belangrijke redenen om uw schoonheidsproducten koel te bewaren: dan behouden ze hun eigenschappen, hun effect vertienvoudigt (!) en een fris gevoel is gegarandeerd!

Meer en meer verzorgingsproducten worden in de koelkast bewaard en dat is, zoals u op deze pagina’s én op uw eigen huid zult ontdekken, een goede zaak.

IJskoude sensatie

Prikkelend en verfrissend: de juiste blokjes en sticks op het juiste moment... en u ziet het leven opnieuw helemaal zitten!

Onze keuze

Precisie: de roll-on Be Svelte van Jeanne Piaubert brengt met één simpele beweging de afslankende en zuiverende bestanddelen van het product aan om met precisie die zones aan te pakken die het makkelijkst uitzetten (euro 38).

On the rocks: de geparfumeerde ijsblokjes van Kenzoki bezorgen u een heerlijk gevoel van welbehagen (euro 18,82 voor 12 – foto 3). De stick (Stick frisson zones sensorielles) verfrist slapen, polsen en nek (euro 18,82).

Goed om te weten Een eenvoudig ijsblokje van mineraalwater geeft ook een verfrissend effect maar om brandwonden te vermijden, kunt u het beter in een washandje steken voor u het op de huid aanbrengt.

Likje room

Deze gezichtsproducten bewaart u koel om hun effect te vertienvoudigen!

Onze keuze

Opbeurend: Gemberextract maakt van de Crème Glacée Régénérante van Kenzoki een hydraterend en verstevigend verzorgingsproduct (euro 55,94), het energetisch masker met bamboe van hetzelfde merk biedt rust en een ware sensatie (euro 43,22).

Aromamelk: Crème Fraîche de beauté van Nuxe is een zegen voor de gemengde huid: het herstelt de talgproductie, verfijnt de huidkorrel en hydrateert dankzij acht types plantaardige melk (euro 28 – foto 6).

Goed om te weten Breng de crème met een spatel aan om contact met microbes en vuiltjes zoveel mogelijk te mijden.

Stimulerend steuntje

Gels uit de koelkast zorgen voor een heerlijk fris gevoel en stimuleren de bloeds-omloop nog beter.

Onze keuze

Après-soleil: de naam alleen al schept hoge verwachtingen: de Gelée Réparatrice Fraîcheur glacée Océasolaire van Daniel Jouvance herstelt de schadelijke gevolgen van UV-stralen en verzorgt uw huid tot in de details (euro 12 voor 100 ml).

Frisse voetjes: Zirconal gaat de strijd aan tegen zweetvoeten met een roll-on en een spray die u zo vaak kunt gebruiken als u wilt. De Roll-on Body voor de oksels houdt het zweet binnen de perken en respecteert toch de delicate huid (euro 9,75 en euro 9,50).

Lichtgewichtjes: een klassieker bij Jeanne Piaubert: de anti-vermoeidheidsgel (Jambes Légères) tegen zware en gezwollen benen (euro 34,20 – foto 5).

Borsten: breng de Gel Fraîcheur Tenseur Buste van Maria Galland aan met cirkelende bewegingen (euro 32,50).

Goed om te weten Om gezwollen enkels tegen te gaan, maakt u regelmatig cirkelende bewegingen met uw voeten en zwaait u uw benen af en toe omhoog (hoger dan uw hart).

Vleugje frisheid

Bij warm weer volstaat een vleugje aangepast parfum om u weer fris te voelen.

Onze keuze

Verzachtend: ontstekingswerend en verfrissend is hij, de verzachtende en hydraterende Brume d’Hydratation apaisante van Nina Ricci. Ideaal als make-upbasis en snel onmisbaar, vooral in de bloedheetste tijden (euro 37 – foto 7).

Zuiverend: Eau d’Ange van Jeanne Piaubert combineert acht essentiële oliën met hydraterende en ontstressende bestanddelen (euro 40,15). Tonique Aromatique, geïnspireerd op de aromatherapie, is makkelijk te verstuiven. Prima voor een zuivere huid (euro 24,85).

Eau de toilette: Cerruti 1881 l’Eau d’Eté is sereen en fris. Een natuurlijke parfum van houtige en sensuele noten met kruiden en een sprankelende transparantie (beperkte verspreiding, euro 58,50 – foto 2).

Haar: Aqua Protective van Kérastase voedt en beschermt uw haar tegen UV, zout en chloor. En parfumeert met een discrete, groene noot. (euro16).

Goed om te weten Houd een verstuiver op ongeveer 30 cm afstand of verstuif een wolkje parfum voor u uit waar u nadien kunt ‘instappen’. n

Virginie Draelants

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content