© GETTY IMAGES

In geel naast George

Ben je op zoek naar de perfecte outfit, dan kan je niet om deze heen. Amal Clooney droeg hem op het huwelijk van Meghan en Harry. Wij vertellen je waarom hij zo af is.

De jurk heeft een perfecte snit, die de taille benadrukt, maar ook weer niet zo strak dat je ingesnoerd lijkt. De halsuitsnijding is eerder chic dan sexy en dus heel erg vrouwelijk.

De elegante eenvoud van deze jurk maakt degene die haar draagt tot iets kostbaars. Juwelen zouden de aandacht alleen maar afleiden.

Zowel de hoed van dezelfde kleur, als de lengte van de jurk, die de lijnen van het lichaam volgt, en de rokspanden achteraan, verlengen het silhouet. Vind je jezelf te klein of te weelderig voor dit soort jurk? Probeer toch eens een vrij lange kokerjurk uit, je spiegel zal niet weten wat hij ziet.

Handtas links, hoed wat naar rechts: perfect in evenwicht.

Geel is oh zo trendy deze zomer (zoals je zal merken in de modereportage die volgt) en gaat hand in hand met vergulde accessoires.

Geel past ook wonderwel bij een partner met grijze veren (zoals Geoooorge, maar hij mag ook anders heten). Vooral als die partner gedacht heeft aan een geel accent in zijn das of pochet. Met de nadruk op of, want je das en je pochet helemaal op mekaar afstemmen, is geen goeie zet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content