Advertorial

Een hoortoestel als gezondheidscoach

Goed horen is je goed voelen. Je bent zelfverzekerder en kan volop genieten en beleven. Die actieve levensstijl is goed voor hart, lichaam en geest. Het hoortoestel Audéo™ Fit van Phonak houdt jouw lichaamsbeweging en hartslag bij en helpt jou nieuwe doelen te bereiken. Hoe straf is dat?

Luister naar je hart

De jongste generatie hoortoestellen zijn hoogtechnologische en multifunctionele meesterwerkjes. Maar Audéo™ Fit doet nog meer: het toestel monitort zelfs je hartslag, het aantal stappen dat je zet en je activiteitenniveaus. Benieuwd hoe ver je vandaag gestapt hebt? Open de myPhonak-app op je smartphone of tablet. Je vindt er heel overzichtelijk alle informatie over je dag.

Stel je doelen

Met het inzicht dat je myPhonak-app je geeft, word je gestimuleerd om gezonder te leven door je levensstijl aan te passen. Als extra motivatie kan je zelf doelen instellen in de app. Morgen 500 stappen meer zetten? Wat langer joggen misschien? Zo wordt de Audéo™ Fit zelfs je eigen gezondheidscoach.

En het geluid? Dat is kraakhelder!

De Phonak-technologie zorgt in elke situatie voor een optimale geluidsbalans. Een gesprek in een druk restaurant? Dan filtert de ruisonderdrukking het storende achtergrondgeluid weg.

Op een druk familiefeest of een receptie? De geïntegreerde bewegingssensor Motion Sensor Hearing detecteert of je stil staat of beweegt en past zich automatisch aan. Zo hoor je zelfs de begroeting van je beste vriend achter jou terwijl je rondwandelt.

Een oproep op je smartphone? Even dubbeltikken op je hoortoestel en het gesprek komt helder binnen. Net als je lievelingsmuziek in ideale stereokwaliteit.

Een hoortoestel als gezondheidscoach

MyPhonak-app

Je kan altijd zelf wijzigingen maken via de myPhonak-app. Wat luider? Wat minder achtergrondlawaai? Het is in een wip ingesteld. Zelfs je audioloog kan je live en op afstand helpen via de app. En batterijen vervangen hoeft niet meer. Je kan je Audéo Fit gemakkelijk opladen in de Phonak Charger Case Combi, een oplader en beschermend doosje in één.

Een hoortoestel is goed voor je gezondheid

Gehoorverlies komt vaker voor dan je denkt. Eén op vijf 55-plussers heeft te kampen met gehoorproblemen, en dat heeft invloed op jouw gezondheid. Een hoortoestel op maat van jouw behoeftes helpt!

1. Meer sociale contacten

Als je niet goed hoort, raak je gemakkelijker geïsoleerd. Goed horen helpt je om sociaal actief te zijn. Om zonder beperkingen te communiceren en je relaties te onderhouden met de mensen die je graag hebt.

2. Jouw mentale welzijn

Hoe minder geluid je opvangt, hoe minder je hersenen gestimuleerd worden. Je luistert en begrijpt immers minder. Het gebruik van een hoortoestel kan ervoor zorgen dat je geheugen niet sneller achteruit gaat.

3. Een betere fysieke gezondheid

Als je goed hoort, ben je je beter bewust van je omgeving. Je gehoor is geen hinderpaal meer voor een wandeling of fietstochtje. Automatisch beweeg je meer, wat jouw conditie ten goede komt.

Surf naar www.phonak.be voor een online hoortest of vindt een audioloog in je buurt.

Een hoortoestel als gezondheidscoach