© BELGA

Harry Potter blijft langer in Brussel

Bent u nog niet met uw (klien-)kinderen naar de tentoonstelling over roman- en filmfiguur Harry Potter in Brussel geraakt, dan hebt u nog een kans. De tentoonstelling wordt verlengd tot 6 november zo heeft de beursorganisator donderdag meegedeeld.

De tentoonstelling in Brussel had op 30 juni haar deuren geopend en is sindsdien al door bijna 160.000 mensen bezocht. Ze bevat decors van de meest populaire locaties uit de films, zoals de leerlingenkamer en de slaapzaal van de Griffoendor™ toren, klaslokalen zoals Toverdranken en Kruidenkunde, Hagrids hut en het Verboden Bos. Ook duizenden authentieke rekwisieten, kostuums en wezens die gebruikt werden in de iconische filmreeks worden getoond!

De internationale expositie loopt al sinds 2009 en deed eerder al steden als Chicago, Toronto, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs en Shangai aan. Brussel is de vijftiende stad die het bezoek krijgt van de expo over Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en de andere figuren uit de boekenreeks van de Britse schrijfster J.K. Rowling. In totaal hebben wereldwijd nu al meer dan 4 miljoen mensen de tentoonstelling gezien.

Brussels Expo, Paleis 2, maandag tot vrijdag: 10:00 – 19:00 – binnen tot 17:30; weekends en feestdagen: 10:00 – 20:00 – binnen tot 18:30

www.expoharrypotter.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content