Thalystickets omruilbaar tot moment van vertrek

Plusmagazine.be Onlineredactie

Spoorwegmaatschappij Thalys versoepelt haar ticketbeleid wegens de aanhoudende coronaonzekerheid. Voor tickets tot en met 30 augustus kunnen reizigers hun ticket tot de voorziene vertrektijd omruilen.

“Reizigers hebben de dag van vandaag nood aan flexibiliteit en willen gerustgesteld worden bij het plannen van hun reis. Om hieraan te voldoen hebben we onze voorwaarden na verkoop aangepast om zo ons volledige assortiment flexibel te maken. Onze klanten kunnen dus met een gerust hart hun tickets reserveren, wetende dat ze hun reisdata nog kunnen aanpassen indien dat nodig zou zijn.” legt Bruno Dierickx, Marketing en Sales Director van Thalys, uit.

In de praktijk

  • Boekingsdatum: tot en met 30 augustus 2021.
  • Verkoopsvoorwaarden: aanbod geldig op alle gebruikelijke online verkoopkanalen van Thalys, waaronder thalys.com, de Thalys-app en in reisbureaus.
  • Prijsvoorwaarden:

– Standaardtarieven (inclusief Youth, Kid en Senior, Comfort) zijn kosteloos omruilbaar tot de vertrektijd die op het ticket staat aangegeven voor elke reservering gemaakt tot en met 30 augustus.

– De tarieven Standard mini, Comfort mini, Premium mini, Jeune mini, Mini groupe, Comfort deal en Weekend Comfort-tarieven die niet omruilbaar waren, worden omruilbaar tegen een vergoeding van 5 euro per ticket, tot het op het ticket aangegeven vertrektijdstip. Ticket voor elke reservering tot en met 30 augustus.

– Details van de prijzen zijn terug te vinden op thalys.com.

Partner Content