© Stockfood/Isopix

Fiesta Mejicana

Geen saaie pastasalades bij de barbecue. Wel een kleurrijke tafel vol lekkers om taco’s mee te vullen. Begin met een fris drankje. Lust je graag bier, probeer dan een michelada. Die maak je door tomatensap, limoen en chili toe te voegen. Liever een mocktail of cocktail? Ga dan voor agua fresca van hibiscus of margaritas. Als voorgerecht zijn elotes een heus feest. Gril maïskolven, prik ze op stokjes, besmeer ze met saus, rol ze door de geraspte kaas en eet ze uit het vuistje. Bereid voor de taco’s salsa’s met tomaat-ui-koriander, avocado-jalapeño of ananas-munt. Marineer het vlees, gril het en snij het. Gebruik oesterzwammen als veggie alternatief. Rooster tot slot de tortilla’s en hou ze warm in een doek. Schik alles op tafel, geef er limoen en koriander bij en laat het vullen en smullen beginnen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content