© PG

Doe mee aan de grote zomerwedstrijd

Maak kans op:

De AEG Luchtreiniger AX9 (AX91-404DG)

Vangt pollendeeltjes op, neutraliseert gevangen virussen en bacteriën, detecteert onmiddellijk dierlijke deeltjes (dierenhaar en huiddeeltjes) en activeert zich automatisch voor een perfect gezonde omgeving.

Een SILENO ROBOTMAAIER life 750 VAN GARDENA

GARDENA Sileno, dé slimme robotmaaier. Perfect gemaaid gazon, bij zon en regen. Gedreven door passie, gaat GARDENA tot het uiterste om de beste prestaties te bereiken in een continue zoektocht naar innovaties en revolutionaire producten.

Meer info op www.gardena.be

Een PASSHAN (2 volwassenen en 2 kinderen)

Op zoek naar zomerplezier in eigen land? Waarom niet het DOMEIN VAN DE GROTTEN VAN HAN (her)ontdekken? Geniet van een lange wandeling langs verschillende Europese dier- soorten in het grootste Wildpark van Belgie, het enige park waar je de Europese Big 5 kan bewonderen.

Een CORE X4-smartphone en X-Ride accessoire

CROSSCALL, de Franse specialist in waterbestendige en duurzame mobiele toestellen met een grote gebruiksautonomie, biedt je een CORE X4-smartphone en het onmisbare accessoire voor lange fiets- of motorritten, de X-Ride aan. Het accessoire laat je toe de CROSSCALL-smartphone aan je stuur te bevestigen en als gps of camera te gebruiken zonder risico op een lege batterij dankzij de mogelijkheid om de smartphone aan te sluiten op de USB-poort van je elektrische fiets of motorfiets. www.crosscall. com

DOE MEE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content