
Recepten uit de Italiaanse keuken
Italianen eten en koken met een gul hart! Dat weerspiegelt zich in deze drie heerlijke en gezonde Italiaanse gerechten.
Salade van warme linzen, paddenstoelen, tomaat en rucola
Insalata di lenticchie, porcini, pomodori e rucola
Ingrediënten voor 6 personen:
|
Bereiding:
|
Zeevruchtenrisotto
Risotto ai frutti di mare
Bereiding:
|
Ingrediënten voor 6 personen:
|
Panna cotta met gekonfijte sinaasappelschil
Panna cotta con spicchi d’arancia canditi
Ingrediënten voor 6 personen:
Gekonfijte sinaasappelschil:
6 vormpjes van elk ca. 1,25 dl. |
Bereiding:
|
Nog meer Italiaanse recepten

Nog meer heerlijke Mediterrane recepten vindt u in het boek ‘Italiaanse keuken’ van Maxine Clark. In het boek worden veel van de recepten heel duidelijk stap-voor-stap met foto’s uitgelegd.
Maxine Clark’s Italiaanse keuken, uitg. Tirion Culinair, voor Belgiê verdeeld door VBK België, 192 p., zeer mooi foto’s, ? 24,95, ISBN 978-90-4391-319-5. Een boek om bij te watertanden!
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier