De grote zomerrally van Plus Magazine

Deze zomer stelt Plus Magazine u een speelse manier voor om onze kust te verkennen: een rally met twaalf vragen over de meest opvallende kunstwerken van ‘2003 Beaufort’ tussen Knokke en De Panne.

De spelregels

De bedoeling is dat u onze zomerrally in uw eigen tempo en uw eigen volgorde narijdt. Op één dag zal dit moeilijk lukken. Trek er liefst twee dagen voor uit, zo blijft er tijd over om ook nog andere werken van 2003 Beaufort te bekijken (onze rally doet slechts twaalf realisaties aan).

U vermijdt parkeerproblemen als u onze rally narijdt met de fiets of de kusttram. De Lijn biedt een speciale voordeelpas (zie ‘Praktische info’). Bij de vragen vermelden we telkens de afstand tussen de locatie en de dichtste halte. Op één uitzondering na liggen de locaties van onze rally op wandelafstand van een halte.

Om in aanmerking te komen voor een prijs moet u acht van de twaalf vragen juist beantwoorden. U hoeft dus niet alle locaties te bezoeken, als u maar minimaal acht correcte antwoorden geeft.

Uw antwoordformulier (zie pag. 134) moet ten laatste op 31 augustus bij Plus Magazine toekomen.

Finale op 14 september

Op zondagavond 14 september beleeft onze rally een elegante finale en prijsuitreiking in het Museum voor Moderne Kunst in Oostende. De winnaars worden hierop uitgenodigd samen met 60 andere lezers die aan de rally hebben deelgenomen en ten minste acht vragen correct hebben beantwoord (elke uitnodiging geldt voor 2 personen). Ze krijgen een rondleiding door de tentoonstelling Marines in confrontatie en een slotdrink.

Praktische info

Alle locaties van onze rally zijn gratis te bezoeken behalve de tentoonstelling Marines in confrontatie in het Museum voor Moderne Kunst in Oostende.

De 2003 Beaufort-voordeelpas van De Lijn kost euro 12,50 (euro 10,50 voor 55-plussers). Hij biedt een onbeperkt gebruik van de kusttram en van alle bussen in de kustgemeenten gedurende drie opeenvolgende dagen plus de toegang tot Marines in confrontatie. De pas is verkrijgbaar via de Beaufort-lijn (% 070 22 50 04) en in elke toeristische dienst van de kust.

Voor alle informatie over 2003 Beaufort: % 070 22 50 04 en www.2003beaufort.be

Dit kunt u winnen!

Vier verwenverblijven voor twee personen aan de kust! U wordt onthaald in de sfeervolle residentie ‘De Laurier’ in Knokke-Heist (Vlamingenstraat 45, % 0478 24 69 58). Het verblijf bestaat uit één overnachting (op maandagavond), een diner in ‘De Waterlijn’ (het restaurant van de residentie, Zeedijk 173) en een ontbijt.

Twee beelden van het Noord-Italiaanse collectief William Sweetlove: ‘klonen’ van de geitjes op de globe in Knokke (foto).

Vijf exemplaren van het kunstboek Marines in confrontatie.

Vijf keer de Wandelgids 2003 Beaufort (ook nog bruikbaar nadien).

A

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content