Advertorial

Een designsofa die comfortabel zit? Het kan!

Bent u op zoek naar een nieuwe sofa? Dan kent u het dilemma ongetwijfeld: kiest u voor design of comfort? Tot nu toe waren designzetels namelijk lang niet altijd comfortabel en hadden comfortabele zetels niet bepaald een designlook. Dankzij de nieuwe sofa’s van Stressless is deze onmogelijke keuze gelukkig verleden tijd.

Na een lange, vermoeiende dag is er niets zo hemels als wegzakken in uw favoriete relaxfauteuil. Wie nog nooit het comfort van Stressless heeft gevoeld, kan zich deze ervaring gewoonweg niet inbeelden. Het Noorse bedrijf is al sinds 1934 een expert in comfortabele meubelen, en intussen kent iedereen hun relaxfauteuils met geïntegreerde of aparte voetensteun wel. Met hun innovatieve rolsysteem, dat de hoek van de zitting aanpast aan de kleinste beweging, onderscheidt het merk zich van de nieuwe elektrisch verstelbare modellen van de concurrentie.

Een ware revolutie in uw woonkamer

Nadat Stressless naar de wensen van zijn klanten had gepolst, nam het merk de Franse ontwerper Sylvain Joly en zijn ingenieursteam onder de arm om zijn aanbod te verbeteren. Vanaf nu kunt u dus ook op Stressless rekenen als het op hightech en design aankomt, en dat alles zonder in te boeten aan comfort en kwaliteit.

Naast het assortiment relaxfauteuils heeft het merk onlangs niet één, maar drie nieuwe elektrisch verstelbare sofa’s met verschillende looks voorgesteld: Emily, Mary en Lucy. De fauteuils in elk van deze modellen zijn volledig elektrisch regelbaar en hebben een verstelbare rugleuning en voetensteun. Bij Emily is zelfs de hoofdsteun elektrisch regelbaar. Dat is ongezien bij Stressless!

Een designsofa die comfortabel zit? Het kan!

Superieur comfort

Het merk is erin geslaagd te innoveren en zichzelf opnieuw uit te vinden, zonder afbreuk te doen aan het comfort waaraan het zijn legendarische reputatie dankt. De sofa’s zijn ontworpen als aanvulling op het relaxassortiment en hebben een harmonieuze vorm die naadloos in moderne én klassieke interieurs past. U kiest zelf hoeveel fauteuils elektrisch regelbaar zijn en in het ruime kleurenpalet vindt u vast de perfecte kleur voor de lederen of stoffen bekleding van uw sofa.

Klassiek of modern design?

Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw sofa kiezen op basis van uw eigen stijl of het model van uw Stressless fauteuil (als u er al één hebt) om uw salon te vervolledigen:

De sofa Emily: Het vloeiende, strakke design van deze sofa past bij elk interieur. De zachte kussens zijn onweerstaanbaar uitnodigend en laten u helemaal tot rust komen. De hoofdsteunen kunt u elektrisch wegvouwen of verstellen, wat het geheel nog lichter maakt. Kies tot slot voor metalen of houten leuningen om de look van uw sofa compleet te maken.

Mix and match: De sofa Emily staat prachtig bij de fauteuils Tokyo of View.

De sofa Mary: Met zijn zachte rondingen en soepele, knusse bekleding is deze sofa ideaal om ’s avonds gezellig te cocoonen. Het woord ‘comfort’ heeft nog nooit zo goed bij een sofa gepast.

Mix and match: De tijdloze uitstraling van Mary past perfect bij de fauteuil Mayfair, het paradepaardje van Stressless.

De sofa Lucy: De combinatie van retro en modern zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De elegante metalen afwerking van de armleuningen en de vintage stiksels op de kussens geven deze sofa een heel eigen karakter.

Mix and match: De fauteuils Metro en Skyline zijn een topcombinatie met deze sofa.

Informatie over verkooppunten vind je hier.