© dagvandeambachten

Belgische ambachtslieden zetten zondag deuren van hun atelier open

Meer dan 500 Belgische ambachtslieden zetten zondag gratis de deuren van hun atelier open voor de 17de editie van de Dag van de Ambachten. In heel het land kan het grote publiek die dag kennismaken met de knowhow van gepassioneerde vakmensen en deelnemen aan activiteiten.

Op zondag 19 november openen ambachters over heel België gratis hun deuren voor u. Kom hun fascinerende wereld en vakmanschap ontdekken

Het evenement, bedoeld om de kennis en het talent van de Belgische ambachtslieden onder de aandacht te brengen, wordt al sinds 2006 georganiseerd. Enkel ambachtslieden met een wettelijke erkenning kunnen meedoen. Die erkenning bekrachtigt het authentieke karakter van de activiteit, het manuele aspect ervan en de knowhow. Intussen kregen zo’n 2.000 Belgische ambachtslieden de erkenning, die de consument gemakkelijk herkent dankzij het logo Erkend Ambacht.

Meer dan 500 ambachtslieden zetten zondag de deur open voor onder andere bezoeken, demonstraties, proeverijen en workshops. Meer informatie is te vinden op de website van de Dag van de Ambachten.

Partner Content