Christmas Lights, klank- en lichtspel in Brusselse Beurs

Leen Baekelandt
Leen Baekelandt Journaliste Plusmagazine.be

In samenwerking met Winterpret verwelkomt het Beurspaleis van Brussel vanaf 26 november een 3D-kerstverhaal met klank- en lichtspel.

Symfonie der Stenen zet in samenwerking met Winterpret een groots magisch spektakel op 360° op poten dat de prachtige geschiedenis van het Beurspaleis in het hart van de Europese hoofdstad vertelt.

Deze indoor 3D-show zet de prachtige binnenarchitectuur van dit prestigieuze gebouw in de kijker.

“Christmas Lights” is vooral een kerstverhaal dat de geschiedenis van Brussel vertelt. Als de nacht valt gebeuren er rare dingen in het Brusselse Beursgebouw. Dat is al tientallen jaren zo. Uit het niets weerklinken er vreemde geluiden in de verlaten zalen van het prestigieuze paleis. Irma, de oude concierge, kent het fenomeen dat alle beursmakelaars op de vlucht joeg. Ze heeft zo haar eigen verklaring ... Zijn deze spoken van de Beurs misschien niemand minder dan de kerstman?

Een klank- en lichtspel met adembenemende speciale effecten. Spanning verzekerd, voor jong en oud!

Naast het spektakel in de hoofdzaal zijn de salons van de Brusselse Beurs helemaal in een feestelijk kleedje gestoken om de vele bezoekers massaal te ontvangen. Nip er in alle gezelligheid van een glas champagne of een ander drankje. In de foyer wachten de bezoekers op de volgende vertoning of genieten ze gewoon van de speciale sfeer.

Datum: Van 26 november 2015 t.e.m. 03 januari 2016
Tijdstip: Elke avond non-stop van 16.00 u. tot 22.00 u.
Duur van het spektakel: 20 min.
Taal: Drietalig – FR/NL/EN
Prijs/persoon (online, reservatiekosten exclusief): ?8. Reserveren kan hier.
Prijs/persoon (ter plaats): ?10
Familieprijs/persoon (ter plaats, min. 4 personen): ?8
Gratis voor kinderen jonger dan 5 j.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content