© G.F.

Wandelen in het Zoniënwoud op 24 april

Er is al veel gezegd en geschreven over de groene long van Brussel maar je kan het bijzondere karakter van dit bos slechts vatten als je er geweest bent. En waaarom niet op 24 april tijdens de 37ste editie van de Zoniënmars?

Jaarlijks komen meer dan 1300 wandelaars de lente opsnuiven in het zoniënwoud tijdens de laatste zondag van april. Met 4 uitgestippelde wandelroutes van 5 tot 25 kilometer die elk jaar wijzigen ontdek je het beste van het bos.

Muziek en natuur, een perfecte combinatie

Al voor het vierde jaar op rij worden wandelaars getrakteerd op muzikale intermezzo’s tijdens hun wandeling. Muzikanten van over de hele wereld staan verspreid in het bos en verrassen de wandelaars met klanken die je doen wegdromen.De combinatie van akoestische muziek in de natuur bleek een schot in de roos te zijn. Zoniënmars, dat voordien vooral sportieve wandelaars aantrok, heeft zich ontpopt tot een grootschalig evenement voor families, muziekliefhebbers, Brusselaars die hun stad eens op een andere manier willen ontdekken, etc.

Praktische informatie

Zoniënmars-Zoniënklanken is een project van GC WaBo, in samenwerking met GC Kontakt, GC Op-Weule, GC Den Dam, VGC-sportdienst en Muziekpublique.

Wanneer: Zondag 24 april 2016

Vertrek: tussen 8u en 15u. Muziek van 13 tot 17 uur.

Wandelroutes: 5, 10, 15, 25 km

Startpunt: Gemeenschapscentrum WaBo, Delleurlaan 39-431170 Watermaal-Bosvoorde

Prijs: € 1,50 / € 1 (leden)/ € 3 (gezinnen)

Het volledige muzikale parcours vind je terug op de wandeling van 10 km. Om van alle muzikale intermezzo’s te kunnen genieten, vertrek je best tussen 12.30 en 14 uur. Op de wandeling van 5, 15 en 25 km kruis je minstens één muzikaal intermezzo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content